Dealers

Erkende dealers van Falk Bistro.

Hier helpen vriendelijke en deskundige adviseurs met jaren ervaring op het gebied van professionele keukens. Van de technische details en het maken van de juiste keuzes, tot aan de ingebruikname van de pannen. Zo bent u verzekerd van een goed product, volledig afgestemd op de wensen in de keuken.Martijn van Roon “Kitchen Gear for Pro’s”
Culinair creëren vraagt om professionele apparatuur. A-kwaliteit materiaal voor de perfecte smaak tot in de puntjes. Martijn van Roon kan het weten. Als ervaren executive chef en opzetter van hotels kent hij de klappen van de zweep. Als geen ander weet hij welke apparatuur en materialen er nodig zijn voor elke professionele keuken. Kennis die hij nu inzet ter ondersteuning van chefs die het beste uit hun materialen willen halen.
Neem vooral contact op met Martijn voor de Falk 5ply Bistro pannen!


Horeca Heaven is dé designer en leverancier voor professionele keukens!

Horeca Heaven heeft alles wat de hedendaagse professionele instelling en het horecabedrijf nodig heeft. De Horeca Heaven specialisten ontwerpen, leveren en installeren tegen de beste condities.
Restaurants, bars, hotels, scholen, instellingen, verenigingen en catering bedrijven weten ons te vinden.

Horeca Haven was de eerste dealer van Falk Bistro Nederland en heeft vele gerenommeerde projecten en keukens ingericht met de FALK Bistro 5ply pannen.

Vraag naar de mogelijkheden voor een demo de en ervaringen om je gehele keuken om te zetten naar pannen die de inductie platen sparen, minder energie verbruiken en sneller werken!

Naast Falk Bistro dealer tevens dealer van onder andere: MKN, Robot Coupe, Saro, Alto-Shaam, Rational, Henkovac, Unox, Cater Chef, Bartscher, Thermo Mix, Heinzelmann, Samsung, en veel meer.


Kitchen Create

Iedere professional wil voor zijn gasten iets verrassends op tafel zetten. Gerechten om trots op te zijn. En dat vanuit een slimme keuken, ingericht zodat deze voor u werkt. Want, de volgende kritische gast wacht. Het is ons doel om horeca-ondernemers en koks te laten excelleren in die passie.

Wij luisteren aandachtig naar u en denken met u mee: we staan 24 uur per dag voor u klaar. Zie ons als tijdelijk lid van uw team. Samen kijken we wat voor uw zaak de ideale keukeninrichting is, zodat het keukenteam sneller, efficiënter en constanter kan presteren. En dat gaat verder dan het plaatsen van innovatief keukenapparatuur.  

We geloven niet in apparatuur en RVS, we geloven in oplossingen. Pas als we door en door begrijpen wat u van uw keukenteam verwacht, gaan we samen bedenken hoe de ideale keuken eruit gaat zien. De m2 bepalen de regels, de ervaring bepaalt het specialisme.

Let’s make a great plate!


DELTA HORECA
Ons doel is kort gezegd een tevreden klant. Dit proberen wij te bereiken door een zeer persoonlijke en een flexibele samenwerking met de klant. We pakken ieder project, groot of klein persoonlijk aan en samen met de klant delen wij de visie. Ieder project zal dus ook totaal naar wens worden afgeleverd.