Falk is dé expert voor hoogwaardige inductie, RVS en koperen pannen. Al meer dan drie generaties lang biedt dit merk koken met de fijnste en meest efficiënte materialen. De nieuwste pannen voor de inductie fornuizen zijn met de modernste technologie en materialen ontwikkeld voor de professionele keuken van nu en de toekomst.
Het ontwikkel team van Falk Bistro heeft na jaren ontwikkeling een nieuw procedé ontwikkeld voor de inductie pannen van de toekomst, in samenwerking met de meest vooraanstaande veredelaars van metalen.
Duurzaamheid speelt een grote rol bij de ontwikkeling van nieuwe producten bij Falk Bistro. Daarom een lange garantie op productie fouten en een reparatie service wanneer er onverhoopt iets is fout gegaan. Garant voor een lange levensduur en minder gebruik van energie. Momenteel de beste pannen op de markt voor de professionele inductie keukens.

De video van de op ambachtelijke wijze geproduceerde pannen geeft goed weer hoe ieder proces gemonitord wordt en door vakmanschap omgeven is. Dat geeft ook de behaalde kwaliteit aan waar we als Falk achter staan en trots op zijn, net als op onze TOP chefs over de gehele wereld die deze producten gebruiken.