Levertijden

De levertijden zijn gebaseerd op werkdagen. Onze levertijden varieren per product, merk en aantal. De verwachte levertijden zijn afhankelijk van de leverancier en bedragen in de regel 24-48 uur.

Verzendkosten

De bijdrage in de handlings en verzendkosten worden getoond bij het afrekenen van uw winkelwagen, tot € 350 bedragen deze € 17,50.

Levertijd bij vooruitbetaling

Besteld u met een bankoverschrijving, dan ontvangt u uw bestelling 1 – 2 werkdagen nadat wij uw betaling op onze rekening hebben ontvangen. Dit kan afhankelijk van de bank tot 2 werkdagen duren, wanneer wij de betaling bij geschreven hebben krijgt u per email een bevestiging.

Vertraging tijdens verzending

In uitzonderlijke gevallen doet DPD in plaats van 24 uur langer over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 4 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u vriendelijk het onze bevestigings e-mail bij de hand te houden wanneer u ons belt. 

Een bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd

Een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden.
Wanneer het product ondanks onze uiterste inspanning om informatie up to date te houden, toch niet leverbaar is.
Het is ook mogelijk dat we uw vooruitbetaling 10 dagen na het plaatsen van uw bestelling nog niet ontvangen hebben. Dit geldt alleen als u voor de betaalmethode ‘bankoverschrijving’ heeft gekozen.

Uiteraard komt voor een geannuleerd artikel de betalingsverplichting te vervallen. Als u al betaald hebt, dan storten we het bedrag zo spoedig mogelijk terug of sturen in overleg met u alsnog het product toe.