Over ons

Since 1928

bestaat het merk FALK en al jaren op de Nederlandse markt aanwezig. Falk Bistro Nederland levert de pannen voor de professionele markt, hier is een grote vraag naar.
Techniek wordt steeds belangrijker in de professionele keuken, dus de eisen groeien mee. Zo ook voor de inductie pan. Met achtergronden in de techniek en ontwerp, iedere dag bezig met de professionals uit de branche.


Veilig investeren

Een nieuwe keuken, een investering voor jaren. Grote bedragen gaan gemoeid met een nieuwe keuken. Je bent verzekerd voor alles, voorbereid op de toekomst en de energie transitie. Dan veel geld investeren en werken met inferieure niet passende kwaliteit pannen? Daar hebben wij de oplossing voor. Veilig investeren heet dat. Kwaliteit die betaalbaar is. Dat is ons doel.


Reparaties

De pannen zijn uiterst betrouwbaar, gemaakt voor jarenlang kook plezier. Natuurlijk kan er eens wat mis gaan en de pan beschadigd raken. Bij Falk Bistro kijken we er graag naar of deze te repareren is. Indien dit het geval is krijgt u een perfecte pan terug! De ROI gaat gewoon door, weer verzekerd voor jarenlang plezier!


Direct leverbaar

Door de eigen voorraad kunnen de pannen snel geleverd worden. Neem ook contact op wanneer er grotere aantallen gewenst zijn. Heb je technische vragen of inhoudelijk, neem dan contact op met onze adviseurs of dealers en raak net zo enthousiast over deze pannen!